+31 (0)6 14 68 48 77 hallo@doe-iets-anders.nl

Zijn wie je bent

Jezelf ont-moeten

Pak Jouw Geluk

Een cadeau waar je de rest van je leven iedere dag plezier van hebt.

Kort en Krachtig

In het Kort en Krachtig programma kijken we in enkele coachsessies samen naar jouw situatie, jouw individuele vraagstuk. Je gaat zien waar je bent vastgelopen. Coachvragen, theoretische achtergronden en praktische oefeningen wisselen elkaar af. Samen ontdekken we jouw antwoorden, zodat je weer mogelijkheden ziet en zelf verder kunt.

Verdiepen

In het Verdiepings programma zet je stappen naar een licht en ontspannen leven. Theoretische achtergronden, coachvragen en praktische oefeningen wisselen elkaar af. In dit online programma leer je hoe je bewustere keuzes kunt maken. En als je bewustere keuzes kunt maken in je leven, kun je je eigen geluk creëren. Je leert dat aan de hand van 4 stappen. Op deze manier krijg je duidelijkheid en kun je weer verder op de snelste en meest effectieve manier. Je gaat zien waar je bent vastgelopen, met behulp van een simpel sommetje. Een sommetje dat je de ogen opent. En als je dit sommetje eenmaal begrijpt, kun je stappen zetten in je leven. Dé stappen naar jouw geluk. Iedere keer weer.

Samen Verder

Tijdens en ook na het afronden van het Pak Jouw Geluk Verdiepings programma gaat het leven verder. Keer op keer pas je het geleerde toe in de praktijk en keer op keer groei je met vallen en opstaan. Het is dan heel verleidelijk om terug te vallen op je automatische piloot. Om lekker in je comfortzone verder te gaan, op je vertrouwde pad. Je valt ongemerkt weer terug (in het leven dat je eigenlijk niet wilde).
Het Samen Verder programma kan dan uitkomst bieden. Samen lopen we verder. Stapje voor stapje worden je stappen steviger.

DISC

De DISC analyse is een interessante aanvulling op het Pak Jouw Geluk programma en kan ook los van het programma van grote waarde zijn.

 Met het DISC model krijg je inzicht in jouw gedrag. Inzicht in jouw gedragsstijl helpt je je sterke kanten beter benutten en ontwikkelen, omgaan met je beperkingen en je valkuilen herkennen. Elke stijl heeft zijn eigen unieke, sterke punten en mogelijkheden om te groeien.

Drijfveren

Ook de Drijfveren analyse is een verdiepende aanvulling op het Pak Jouw Geluk programma, dat ook los van het programma zeker meerwaarde biedt.

Met het Drijfveren model krijg je inzicht in je eigen unieke motivatiesIn dat wat je werkelijk beweegt, wat voor jou belangrijk is. Inzicht in wat voor jou belangrijk is, is een belangrijke stap in het verbeteren van je resultaten, je tevredenheid en je geluk in je leven.

Wil je me iets vragen?

Vertel me wat je wilt. Samen ontdekken we de volgende stap.

9 + 10 =

Doe iets anders werkt volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches NOBCO. Hét platform voor professionele coaching in Nederland.

Zowel de Ethische Gedragscode als het Klachtenreglement van de NOBCO lees je hier.

doe iets anders
hallo@doe-iets-anders.nl
+31 (0)6 14 68 48 77
kvk 78177456

💛

Pin It on Pinterest