+31 (0)6 14 68 48 77 hallo@doe-iets-anders.nl

Zijn wie je bent

Jezelf ont-moeten

Mijn Kracht

Hi leuk dat je hier bent!

Mijn naam is Lenny Haver. Ik coach mensen die zoekende zijn naar een licht en ontspannen leven. Ik leer hen bewustere keuzes maken. Als je bewustere keuzes maakt, kun je je eigen geluk creëren, weet ik uit ervaring.

Stapje voor stapje.

In de zoektocht naar geluk in mijn eigen leven, leerde ik de waarde kennen van coaching op overtuigingen en drijfveren. De impact die mijn eigen transformatie had op mij en mijn gezin was enorm. Deze verandering heeft het leven van mij, mijn man én mijn kinderen voorgoed ten positieve veranderd.

Dit heeft er toe geleid, dat ik mijn werk als Bouwkundig Ingenieur achter mij heb gelaten, om de post-HBO opleiding Master in Essentie Ontwikkeling (MEO) te volgen bij Corinor. In deze opleiding leerde ik coachen op overtuigingen en drijfveren, zowel voor persoonlijke coaching en  kindercoaching, als teamcoaching, leidinggeven en organisatiecoaching.

Ik zet mijn talenten nu dan ook in om mensen te helpen hun ware zelf te zijn en draag hiermee bij aan een mooie, liefdevolle wereld, vol vreugde en geluk. Met mijn man Steffan en onze kinderen Chiel, Sara en Tim woon ik in Valkenburg, Zuid-Holland. Ik geniet van mijn gezin, van (beach)volleybal, rolschaatsen, wandelen in de natuur en van gezonde, natuurlijke voeding. Ik ben nieuwsgierig, leergierig en ik hou van ontdekken en verbinden.

Ik ben een eerlijke, pure en vrije vrouw, die liefdevol en moedig ontwikkelt, terwijl ik geniet van de reis met mijn reisgenoten.

Wil je meer weten?

In de gratis online trainingsvideo deel ik meer over mijn persoonlijke verhaal en ontdek je DE 4 stappen die ik zette om mijn geluk te pakken.

Wat zeggen anderen?

Het coachtraject was praktisch en werd goed voorbereid. Er werd vooruitgekeken en meegedacht. Zelfsturend door de coachee onder controle van de coach. De communicatie verliep op een voor mij prettige en heldere manier. Lenny was betrokken, meelevend en wekt vertrouwen. Haar werkwijze is persoonlijk, doortastend recht door zee. Een aantal van de besproken en beoefende werkmethodieken probeer ik nu in het dagelijks leven toe te passen. Ondanks dat ik het Lenny waarschijnlijk niet altijd makkelijk maakte, heeft zij denk ik (letterlijk en figuurlijk) wel het juiste pad met mij bewandeld.

Judith

Je hebt me geleerd om eerdere levenservaringen en inzichten weer toe te passen in mijn huidige – erg veranderde – leven! En dat geeft veel houvast, rust en positieve energie!

Ik heb je als heel prettige coach ervaren! Je bent een mooi mens, zet anderen aan het denken, je bent heel betrokken.

Dank je wel dat je altijd ruim de tijd nam en ik me daardoor geen nummertje voelde.

Manoek Maas - Zundert

Mijn wandeling met jou heeft wel echt iets losgemaakt. Ik wist natuurlijk wel dat ik niet de goede kant op ging. Maar kreeg het niet bijgestuurd. Zondag en maandag was ik compleet op… maar het voelt anderzijds alsof er een last weg is. Ik zie nu in ieder geval wat er aan de hand is. Dankzij jou kan ik nu de weg weer bijsturen naar het goede pad. Mijn hoofd voelt ineens een stuk lichter. En ik heb weer meer zin in dingen. 

Inge van de Pol - Lithoijen

Je hebt me laten inzien op welke manieren ik rust in mijn leven kan brengen. Doordat je de juiste vragen stelde, kon ik zelf tot antwoorden komen. De gesprekken samen, die grotendeels buiten in de natuur plaats vonden, heb ik als zeer waardevol ervaren.

In een sfeer van vertrouwen en openheid kon ik op zoek gaan naar mezelf. Je hebt dit proces op een heel integere en oprechte manier begeleid. Je hebt me geholpen om meer bewust en relaxt in het leven te staan. Mijn werkzaamheden zijn onveranderd en het is nog steeds druk. Ik ervaar het echter minder als ‘druk’. 

Dit coaching traject heb ik als een groot cadeau ervaren binnen mijn persoonlijke ontwikkeling.

Mirjam de Wit - Valkenburg (zh)

Dank voor de mooie, bijzondere en inzicht gevende coachgesprekken. Ik ervaar jou als iemand met veel parate kennis, snelle analyses en creatief in het aanbieden van middelen om inzicht te bevorderen. De coachgesprekken hebben bijgedragen aan een groter bewustzijn met betrekking tot mijn positie in mijn relatie en het leven in het algemeen. Dus ook aan mijn zelfkennis. Het is toch fijn dat een mens zich mag blijven ontwikkelen… Ik heb mooie herinneringen aan onze gesprekken.

Jane van Duijvenbode - Noordwijk

Coachen vanuit de natuur heeft mijn voorkeur, vanwege de meerwaarde. Coachen in de natuur werkt ontspannend, geeft een rustige prikkeling van de verschillende zintuigen. Een bewegend lichaam zet het brein in beweging: er is meer ruimte voor concentratie, helder denken, aandacht en creatieve denkprocessen. Gedachten en gevoelens komen letterlijk in beweging. De natuur geeft energie en positieve gevoelens. Het is makkelijker om afstand te nemen van dagelijkse dingen en vaste patronen, doordat ‘je er even helemaal uit bent’.

Ode aan de Eik

Je bent statig, krachtig, zo sterk!

En toch ook heel gewoon.

Mensen lopen langs je heen, onder je door, zonder dat ze er erg in hebben.

Hoe kun je zo groot en toch zo onzichtbaar tegelijk zijn?

Je bent vanzelfsprekend, gewoon, in al je bijzonderheid.

Je hout is zo sterk, er worden de prachtigste meubels en eeuwenoude vloeren van gemaakt.

Je takken en bladeren stralen in de felle zon en geven schaduw en bescherming aan dat wat er onder je groeit.

Je vruchten zijn zo vruchtbaar dat de bodem vol staat met jouw nakomelingen.

Dat is wat jij creëert. Terwijl je daar dag in dag uit staat te staan.

In stormen blijf je fier overeind. Je stevige immense wortels zijn zo krachtig en sterk dat je zelfs nauwelijks buigt.

Misschien breekt er eens een oude tak af. Dat mag er zijn.

Je bent zo krachtig dat je heel oud kan worden.

Je bent prachtig om te zien en draagt een mooie naam, Zomereik.

Ik geniet van jou, al vanaf het allereerste begin.

Dank je wel dat je er bent.

Dit Is Mijn Kracht

Wil je me iets vragen?

Vertel me wat je wilt. Samen ontdekken we de volgende stap.

4 + 6 =

Doe iets anders werkt volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches NOBCO. Hét platform voor professionele coaching in Nederland.

Zowel de Ethische Gedragscode als het Klachtenreglement van de NOBCO lees je hier.

doe iets anders
hallo@doe-iets-anders.nl
+31 (0)6 14 68 48 77
kvk 78177456

💛

Pin It on Pinterest